-4.4 C
Ankara
Wednesday, December 18, 2024
spot_img

İşNet’ten işletmelere özel: belge.app ile hızlı ve zahmetsiz e-Arşiv Fatura oluşturma kolaylığı

İşNet e-Fatura mükellefi olmayan ve GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı) e-Arşiv portalından fatura kesen tüm işletmelerin dijital dönüşümlerinde bir dönüm noktası olacak belge.app çözümünü pazara sundu.

Kurumların dijital dönüşüm yolculuğunun katma değerli iş ortağı olan İşNet, bulut bilişim, siber güvenlik, iletişim, telekomünikasyon, internet, ses ve uydu hizmetlerinin yanı sıra dijital hayatı kolaylaştıran uygulama yazılımlarını da hayata geçiriyor.

İşNet, e-Fatura mükellefi olmayan ve GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı) e-Arşiv portalından fatura kesen tüm işletmelerin dijital dönüşümlerinde bir dönüm noktası olacak belge.app çözümünü pazara sundu. Muhasebe işlemlerinin dijitalleşmesinde önemli rol oynayan İşNet, değişen ve gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ederek, e-İrsaliye, e-Müstahsil Makbuzu, e-Serbest Meslek Makbuzu, Çırak SM, Çırak Ticari, NetteCap’ten sonra ve son olarak belge.app’i de hizmetlerine dahil etti. belge.app yazılımının en temel özelliği, hızlı ve kolay e-Arşiv Fatura oluşturmayı sağlaması.
İşNet Genel Müdürü Mehmet F. Can, belge.app’in işletmelerin GİB portalına girmelerine gerek kalmadan e-Arşiv faturalarını oluşturabilme ve e-belge iptal/itiraz süreçlerini yönetebilme kolaylığı sunduğunu belirtiyor. İşletmeler belge.app’e cep telefonlarından ya da www.belgeapp.com web sitesi üzerinden erişebiliyor.

Mehmet F. Can, belge.app uygulamasının işletmelere sağladığı avantajları ise şöyle aktarıyor: ‘’belge.app kullanıcıların tek bir oturum şifresi ile birden fazla firma takip edebilmesini, kolay erişilebilen kullanıcı dostu arayüzü ile hızlı fatura kesebilmesini ve GİB iptal/itiraz süreçlerini tek bir ekrandan yönetebilmesini sağlıyor. Bunlara ek olarak uygulama, oluşturulan faturaları bulut ortamında saklayabilme özelliğiyle de öne çıkıyor. belge.app çözümünün benzersiz avantajları arasında GİB portalında düzenlenmiş son 100 faturayı uygulama içerisine çekebilmek, cari ve ürün kartını otomatik açmak gibi özellikler yer alıyor.’’

İşletmelerin ticari ve ERP uygulamalarıyla uyumlu çalışan belge.app ile genel muhasebe işlemleri hızlı ve tutarlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. İşNet’in ürün ailesinde bulunan LucaNet Kobi Ticari Yazılım Programı ile entegre edilerek LucaNet kullanan işletmeler de belge.app içerisine girmeden bu hizmetten faydalanabiliyor.

belge.app çözümünün işletmelere sağladığı faydalar şu başlıklarda özetlenebilir:

• 5/30 bin arasında e-Arşiv Fatura kesebilme
• GİB portalında düzenlenmiş son 100 faturayı otomatik çekebilme
• GİB portalında düzenlenmiş fatura kalemlerini ve cari hesapları otomatik açabilme
• Faturalarda logo, kaşe ve imza yüklemesi yapabilme
• Faturalarda banka bilgisi ve sabit notlar kaydedebilme
• Cari ve stok/hizmet kaydedebilme (manuel veya excel)
• Fatura içine detay aktarım exceli ile toplu stok yükleme
• Faturaları PDF olarak WhatsApp ya da e-posta ile paylaşabilme
• GİB iptal/itiraz süreçlerini yönetebilme
• Sınırsız kullanıcı ve kurum tanımlayabilme
• Kullanıcı yetkilendirme
• WhatsApp ile fatura/iptal-itiraz bildirimleri alabilme
• Bildirimlerin seçeneklerini belirleyebilme (e-posta veya WhatsApp)
• IOS ve Android mobil cihazlardan erişebilme

İşNet belge.app çözümünü, güvenli saklama, zengin uygulamalar ve müşteri hizmetleri desteği gibi değer odaklı yaklaşımıyla birlikte sunuyor. İşletmeler çözüme belge.app web sitesi (www.belgeapp.com) ya da Android ve IOS işletim sistemine sahip cep telefonları üzerinden erişim sağlayabiliyorlar.

TENVAhttps://www.tenva.org
Türkiye Enerji Vakfı (TENVA), enerji kaynakları, teknolojileri, politikaları ve enerji piyasalarında gerçekleşmekte olan ulusal ve uluslararası gelişmelere aktif katkı sunmak için 2012 yılında faaliyetlerine başladı. Enerji sektörüne özel Türkiye'nin ilk ve tek düşünce kuruluşu olmanın verdiği ağırlıkla çalışmalarını gerçekleştiren TENVA bünyesinde; Enerji Teknolojileri ve Sürdürülebilirlik Araştırma Merkezi, Uluslararası Enerji Politikaları ve Diplomasisi Araştırma Merkezi, Enerji Piyasaları ve Düzenleyici İşlemler Araştırma Merkezi yer almaktadır. TENVA, dünya piyasalarındaki eğilimler ve politik gelişmeler dikkate alınarak; uluslararası bir bakış ve disiplinler arası bir anlayış ile sektörü ele alıyor ve bu anlayış çerçevesinde 2013 Haziran ayından bu yana aylık olarak Enerji Panorama dergisini yayınlıyor.

Benzer

Sosyal Medya

513BeğenenlerBeğen
431TakipçilerTakip Et
13,416TakipçilerTakip Et

Haber bültenimize abone ol

E-Bülten abonemiz olun, enerji sektörüne dair en güncel haberler ve duyurular her hafta e-posta adresinize gelsin.

spot_img

En Son Haberler